top of page

Welke lessen kan je volgen?

IMG_2846_edited_edited.jpg

Ninja Warrior & Obstacle Running -  jeugd (6-16 jaar)

Vele kinderen zijn grote fan van 'Ninja Warrior' en obstakelruns.

Wij zijn er dan ook enorm van overtuigd dat de obstakelsport alles biedt in een sport voor de optimale lichamelijke ontwikkeling (kracht, uithouding, snelkracht, snelheid, lenigheid, doorzettingsvermogen, enz.)


Als één van de eersten in ons land hebben wij een jeugdopleiding waarin de kids op een speelse manier leren klimmen, klauteren en zwaaien aan de meest coole obstakels en hun basisconditie verbeteren.

De kids kunnen zich buiten de training ook inschrijven voor wedstrijden, indien ze de sport competitief willen beoefenen.

Wanneer?

- Welpen & Omega's (6-12j): maandag en donderdag van 18u tot 19u15

- Bèta's: (12+): maandag en donderdag van 19u30 tot 20u45


NIEUW! vanaf september!

Hunters & Lupus' (6-12j): woensdag van 18u 15 tot 19u 30 en zaterdag van 10u tot 11u. Reserveer nu je plek!

WOLFMOMS & DADLETHES

Kracht- & cardiotraining voor ouders TIJDENS de jeugdlessen

Heb je moeite om tijd te vinden om zelf te gaan sporten? Wij bereiden steeds kwalitatieve kracht- en cardiotraining voor ouders voor, tijdens de jeugdlessen!

FB_IMG_1598262285071.jpg

Ninja Warrior & Obstacle Running - volwassenen

Geprikkeld door Ninja Warrior? Jezelf klaarstomen voor een volgende obstakelrun? Zin om een supercoole en complete sport te doen? Op zoek naar uitdaging? Kom naar de obstakeltraining en verbeter je skills en fysieke capaciteiten.

Wanneer?

Woensdag van 19u45 tot 20u45

Donderdag van 19u30 tot 20u30

Zaterdag van 10u tot 11u

IMG_2385.jpg

INVICTUS POWER

Voor elk niveau verzorgen we ook krachttrainingen gebaseerd op de populaire sporttakken Crossfit & Hyrox. Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle krachttraining, met oog voor een goeie techniek en progressie? Dan wordt dit helemaal jouw ding!

Wanneer?

Maandag van 19u30 tot 20u30

Lifting Kettlebells

Open Gym

Wil je volgens je eigen agenda eens zelfstandig komen trainen, je obstakelskills verfijnen of wat powertrainen? Dan is het 'open gym' concept iets voor jou.

Wanneer? Tijdens de openingsuren (uitgezonderd jeugdlessen) of op afspraak.

Howl when you're coming!

Laat even weten wanneer je komt trainen, we willen iedereen die komt de juiste kwaliteit en ruimte bieden tijdens het trainen. Contact opnemen kan via social media, WhatsApp of mail (info.teaminvictus@gmail.com)

bottom of page