top of page
WhatsApp Image 2023-03-20 at 10.45.01 (2).jpeg

Sportkampen

Schrijf je kind in voor een week vol plezier, sport, uitdaging en avontuur!

Ninja Warrior en OCR kamp

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Ninja Warrior en Obstakel Course Racing (OCR) in ons unieke kamp. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met deze dynamische sporten, ons kamp biedt een uitdagende en stimulerende omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en testen.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs verken je een verscheidenheid aan hindernissen en trainingsmethoden die je kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau tillen. Ons kamp is niet alleen een plek om fysieke grenzen te verleggen, maar ook om doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en teamwerk te cultiveren.

Sluit je aan bij ons Ninja Warrior en OCR Kamp en ervaar de opwinding van het overwinnen van hindernissen, het verbeteren van je fitness en het maken van nieuwe vrienden. Schrijf je vandaag nog in voor dit avontuurlijke kamp en ontdek wat je kunt bereiken met de juiste mix van uitdaging en plezier.

Kampen worden niet terugbetaald, tenzij met een medisch attest.

Danskamp

Tijdens de vakanties organiseren wij dans- en sportkampen en/of workshopdays. Deze zijn een ideale combo van dans in verschillende dansstijlen, sport en spel en toegankelijk voor iedereen. We gaan ook op uitstap en zwemmen. Houd zeker deze pagina in de gaten voor de nieuwste data. Steeds onder professionele begeleiding. 

Vanaf 5 jaar (t.e.m. 14 jaar) 
Eén kampweek kost 125€ of 26€/dag.

Let op: de danskampen gaan door in Asse, Parklaan 17.

bottom of page